Jdi na obsah Jdi na menu
 


 
Mgr. et Mgr. Ondřej Kepka 
 

ondrej-kepka.jpg

V roce 1992 ukončil studium herectví na Divadelní fakultě AMU jako Danny Smiřický v adaptaci románu Josefa Škvoreckého Mirákl. K jeho pedagogům patřili například Boris Rösner, Jana Hlaváčová, Jaroslav Satoranský a jiní. Poté pokračoval ještě ve studiu hrané režie na FAMU pod vedením Dušana Kleina a Jitky Němcové.

V současné době se věnuje filmové, televizní i divadelní režii. Je také autorem mnoha dokumentů, na nichž se podílel nejen jako režisér, ale i jako autor scénáře. Jako herec se uplatňuje v dabingu, v rozhlase, v televizi. 

Je prezidentem Herecké asociace. 

 

logo_ha.gif

 

Doc. Mgr. Dušan Jamrich

Vynikající slovenský herec, emeritní generální ředitel a člen Slovenského národního divadla. Roku 2002 sa stal viceprezidentem ETC (Evropská divadelní konvence). U nás je v současnosti velmi populární díky roli v seriálu Ulice.

 ul_20_11_09_961_34--485x321-82-u.jpg

  

Prof. PhDr. Václav Cejpek

Prorektor JAMU pro studijní, pedagogickou a uměleckou činnost. Dříve působil jako dramaturg v tehdejší Československé televizi či v Mahenově činohře Národního divadla v Brně. Překládá dramatické texty z němčiny.

 

Prof. PhDr. Miroslav Plešák

Pedagog JAMU. Působil jako dramaturg v Městkém divadle Zlín a v Národním divadle v Brně. Publikoval v odborných časopisech, byl členem Teatrologické společnosti.